ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η  εταιρεία μας αναλαμβάνει εξ΄ ολοκλήρου την ανακαίνιση του καταλύματος σας, ή ακόμη και την τμηματική ανανέωση των εσωτερικών αλλά και των εξωτερικών χώρων του ξενοδοχείου σας.

Προφίλ Εταιρείας

Η κατασκευαστική μας εταιρεία, με την εμπειρία ετών στο χώρο της ανακαίνισης και της κατασκευής, σας παρέχει ιδέες και λύσεις για την ανακαίνιση του ξενοδοχείου σας, με γνώμονα τις δικές σας επιθυμίες.

Ο Κος Μιχάλης Κρητικός, με μια άριστα εξειδικευμένη ομάδα συνεργατών, και τεχνικών, σας προσφέρει καινοτόμους σχεδιασμούς, με ανταγωνιστικές τιμές και άριστη ποιότητα υλικών.

Η  εταιρεία μας αναλαμβάνει εξ΄ ολοκλήρου την ανακαίνιση του καταλύματος σας, ή ακόμη και την τμηματική ανανέωση των εσωτερικών αλλά και των εξωτερικών χώρων σας.

Οι αρχιτέκτονες και οι διακοσμητές μας, σε συνεργασία με εσάς, επανασχεδιάζουν και προτείνουν τροποποιήσεις υψηλής αισθητικής, για την διασφάλιση των δικών σας υψηλών απαιτήσεων, αλλά και του ταξιδιώτη σας, για τη δημιουργία ενός άνετου και φιλόξενου χώρου.

Οι ιδέες μας αποτυπώνονται σε φωτορεαλιστικά σχέδια (3D), με σκοπό την δική σας πρώτη οπτική επαφή και εντύπωση, για την μετέπειτα διαμόρφωση των χώρων σας.

Την υλοποίηση των ιδεών και σχεδίων, αναλαμβάνουν έμπειροι και πιστοποιημένοι τεχνίτες όλων των ειδικοτήτων υπό την καθοδήγηση και επίβλεψη των εργοδηγών μας.

Η συνέπεια, η καινοτομία, η αποδοτικότητα και η μοναδικότητα, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που διακρίνουν την εταιρεία μας και σας παρέχουν την πλήρη κάλυψη των απαιτήσεών σας, για την επιχείρησή σας.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να αναπτύξουμε συλλογικά ιδέες και καινοτόμες λύσεις, για την επιχείρηση σας!